NederlandsEnglishEspañol

Werkwijze

De lessen worden “in huiskamerstijl” gegeven. Bij de privélessen wordt eerst een persoonlijk lesplan opgesteld, bij groepslessen worden de leerlingen getest op hun mondelinge en schriftelijke vaardigheden om vervolgens in een passende groep te worden ingedeeld.

Een groepsles duurt 2 uur en er zitten maximaal 5 mensen in een groep waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor elke leerling.

Speciaal voor scholieren die problemen hebben met de Spaanse of Nederlandse taal is er privéles . Ook kan gedacht worden aan jonge nieuwkomers die de Nederlandse taal moeten leren voor school (basisschool en middelbare school) of die een NT2 examen moeten halen om toegang te krijgen tot een universiteit of hogeschool. Het slagingspercentage van leerlingen die een inburgeringstoets of een NT2 Staatsexamen hebben gedaan is bijzonder hoog.

Tevens bestaat er de mogelijkheid voor studenten om naast de Spaanse taal, advies te krijgen over het doen van onderzoek in Latijns Amerika.

Het is mogelijk om de docent op een bedrijfslocatie les te laten geven. Op deze manier kunnen de werknemers (bijvoorbeeld expats) van uw bedrijf op een leuke manier een nieuwe taal leren. Omdat de lessen binnen het bedrijf worden gegeven is de barrière om de taal te leren minder groot aangezien de werknemer er geen reistijd mee kwijt is. Bovendien is uit ervaring gebleken dat collega’s elkaar op een hele leuke manier verder leren kennen wat de cohesie op de werkvloer ten goede komt.

De huiskamer De huiskamer De huiskamer

Steentje