NederlandsEnglishEspañol

Reacties

Nederlandse les

I've always enjoyed talking with you, I think you're a great teacher, and a good person, with a big heart, you clearly give all of yourself to our work, which I admire greatly. Thank you for all of the time and help you've given me, I really appreciate everything. (Eric, groepsles)

De discusies zijn heel interessant en grappig.
Elke week is de les anders, Wij spelen spelletjes, doen grammatica oefeningen en lezen artikels.  De artikels zijn belangrijk (relevant) voor ons (de trotse allochtonen).
Beatrice brings real energy to her lessons; she is enthusiastic and really loves what she does. This attitude really encourages people to be excited about learning Dutch.  She also uses her own life experiences to help her students to better understand the Dutch culture. (Melani, groepsles)

Les buiten in het park
Laatste les voor de zomer in het Vondelpark in Amsterdam


Spaanse les

De Spaanse groepsles die ik bij Beatrice Taleninstituut volg is altijd erg gezellig en er wordt veel gelachen. De les is zeer gevarieerd en levendig. Er wordt aandacht besteed aan uitspraak, oefeningen maar ook aan extra's buiten de lesboeken om zoals liedjes, straattaal en wat er op zo een avond wordt ingebracht aan onderwerpen. Doordat de groep lekker klein is (3 personen) kan het niveau en het tempo van de les aangepast worden. Zo krijg ik een optimaal leerresultaat uit mijn les: zeer interactief! Onze les vindt plaats bij Beatrice thuis, wat de sfeer erg relaxt maakt. Beatrice is een superenthousiaste docente met veel kennis, geduld en humor. Ze volgt haar hart wat duidelijk in de lessen te merken is. Ik kan dit Taleninstituut dan ook zeer aanbevelen! Zo, ik ben klaar voor mijn reis door Zuid Amerika! un estudiante muy contento (Pieter Koppies, groepsles)

Het is echt heel leuk om les te krijgen van Beatrice! Ze brengt de lessen op een heel spontane en vrolijke manier, een saaie les heb ik bij haar echt nog nooit gehad. Zelfs het stampen van saaie rijtjes werkwoorden maakt ze leuk door het geven van anekdotes, ezelsbruggetjes of voorbeelden in de vorm van gedichten of liedjes. Daarbij heeft ze een zeer goede en duidelijke uitspraak en praat ze heel rustig zodat je haar altijd goed kunt volgen ook al is je Spaanse woordenschat nog maar beperkt. Tijdens de lessen leerde ik de meeste nieuwe woorden dan ook van haar, en niet uit mijn boek. Beatrice werkt op een heel prettige manier en betrekt aktualiteit en muziek in haar lessen. Zo weet je weer waar je het voor doet: je wilde tenslotte het Spaans en de Spaanse wereld leren begrijpen. Kiezen voor Beatrice Taleninstituut betekent snel een taal leren en tegelijkertijd overgoten worden met een flinke dosis optimisme door een bijzonder mens! Waarom zou je nog twijfelen? (Pierre, individuele les)

In het voorjaar van 2009 heb ik bij Beatrice Simon een cursus Spaans gedaan van 10 weken. Het was een zeer aangename cursus met veel afwisseling en ik heb er in korte tijd veel geleerd. De kleinschaligheid maakt het ook erg gezellig. We deden verbale oefeningen, speelden Spaans kwartet, vertaalden Spaanse liedjes en maakten thuis en op de les oefeningen uit een werkboek en van stencils. Het enthousiasme waarmee Beatrice goede lessen geeft werkt erg aanstekelijk en ik raad het daarom iedereen aan. (Leonard Tan, groepsles)
 

Les buiten in het park
Als het goed weer is en de groep het wil vinden de lessen soms buiten plaats

Bruin steentje