NederlandsEnglishEspañol

Leer Nederlands

Er zijn vele redenen om Nederlands te leren. Als je in Nederland woont en de taal niet of niet goed spreekt, ben je in vele opzichten toch een beetje “gehandicapt”. Natuurlijk is het waar dat veel Nederlandse mensen ook Engels spreken maar de dagelijkse voertaal is in Nederland toch echt Nederlands. Om het nieuws te kunnen volgen, om contact te kunnen maken in de winkels en op straat en om te begrijpen wat er in dit land allemaal gebeurt is het toch wel erg handig (en leuk!) om de Nederlandse taal te beheersen. Behalve dat het heel handig is om je deze taal eigen te maken, is Nederlands ook een buitengewoon interessante taal met vele uitdagingen.

Beatrice is inmiddels ook expert in het helpen voorbereiden op het NT2 Staatsexamen (I en II) dus hiervoor kan men ook bij Beatrice Taleninstituut terecht.  


Beatrice heeft vanwege haar eigen multiculturele achtergrond veel ervaring met het geven van Nederlandse les. Zij is niet alleen een expert in het onderwijzen van de taal maar weet door haar persoonlijke achtergrond en haar opleiding van de culturele en persoonlijke struikelblokken die er kunnen ontstaan als je de taal niet beheerst. Dit geldt zowel voor de taal als voor het persoonlijke inburgeringproces. Met veel enthousiasme maakt ze haar leerlingen wegwijs in een vreemde taal en vreemde cultuur met veel succesvolle resultaten (zie ook reacties).

Rood steentje
 


START NIEUWE CURSUSSEN NOVEMBER!

Beginners 

Semi-beginners 

Gevorderden

Conversatie gevorderden 

NT2 Examen voorbereiding 

SPAANS beginners